Skip to content
BLOKART
Ponedjeljak, 14 Rujan 2009

Ljubiteljima jedrenja na suhom uskoro ćemo proširiti ponudu na jedan od najboljih svjetskih proizvoda - BLOKART čija upotrebljivost nadilazi sva naša očekivanja . Zasebna klasa za koju već niz godina postoje europska i svjetska prvenstva potakla je i našu maštu o korištenju istih čije smo testiranje obavili proteklih dana. U promo videu vidi se sva atraktivnost jedrenja na suhom u vozilima ovog tipa čija je upotrebljivost proširena i na populaciju građana sa posebnim potrebama - invalidima sa funkcionalnim rukama.  


 
TERRA SURF CHANELL TRUCK
Srijeda, 08 Travanj 2009

freewing_fotke_030.jpgPredstavljamo Vam novi model Terra Surf-a : Chanell Truck , koji je rezultat testiranja i raznih sugestija i želja naših Team rider-a . Model Chanell Truck je koncepcija na četiri kotača sa skate deck-om šper/fiberglas, duljine preko svega 91cm, te sa osovinama i opružnim sustavom. Sustav je prilagođen urbanim sredinama sa malo manevarskog prostora no to nije prepreka za suho surfanje u varijantama: freeride,slalom,freestyle. Reakcija test rider-a je da je Chanell Truck model iznimno upravljiv i brz ali za vozače težine do 75kg, te za maksimalno jedrilje kvadrature do 4m2 i snagu vjetra do 3bft. Chanell Truck je pravi gradski proizvod i namijenjen je urbanim surferima za brzu i agresivnu vožnju.  Malo više sličica pogledajte u Terra Surf galeriji .Uskoro stiže i Urban drive promo video.

 
PROBAJTE I VI...
Utorak, 24 Ožujak 2009
U organizaciji KJD Tri strijele i uz svesrdnu pomoć www.surfkart.com pruža Vam se prilika da saznate sve što Vas zanima vezano uz ovaj novi oblik sporta. Prezentacije  i testiranja vršit će se konstantno kroz cijelu godinu bez obzira na meteorološke prilike. Osim dobre volje koju je potrebno ponesti sa sobom na probe i testiranja opreme, ponesite i role ako Vas zanima posebno i jedrenje na rolama. U prilog je i video poziv kojim Vam želimo prikazati samo dio osječaja koji nudimo.
Dogovori za testiranja i probe vrše se telefonom i e-mailom priloženima pod kontaktom u meniju. 
TERRASURF SPEED TEST
Utorak, 24 Ožujak 2009

S prvim danima proljeća probudili su se i jedriličarski apetiti pa je tako i jedan od naša dva team ridera Davor Šarić izašao na jak i iznimno hladan sjever-sjeveroistok s namjerom da napravi speed test terrasurfa. Jedina suvisla izjava nakon testa bila je:
...BBBBRRRRR......OVO JE TOTALNO LUDILO......NAVUK'O SAM SE NA OVO K'O PRAVI OVISNIK........ČISTI ADRENALIN.... Priloženi kratki video samo je dokaz toga!

Opširnije...
 
PASSION
Nedjelja, 18 Siječanj 2009

Dragi naši sadašnji i budući ''suhi'' jedriličari, da bi potaknuli vašu maštu i još Vas više zainteresirali za ovaj predivan novi sport u nastavku Vam kroz priloženi video nastojimo dodatno predočiti svu atraktivnost landasiling-a sa windsurf jedrima. Naša uloga u cijeloj toj priči je prezentirati Vam, ukoliko smo potaknuli ''strasti'', slične proizvode na ovoj web stranici. Stoga, udobno se smjestite i uživajte u videu dok se sami ne odlučite na vožnju.


LET'S RIDE & JOY

 
Muče Vas vjetrovi? Nas NE!
Nedjelja, 07 Prosinac 2008

Ovaj naš slogan mislimo da govori o nama više od svega drugoga. MUTH-eki = zaluđenici, zaljubljenici, ovisnici, grunfovi – jednostavno neznamo kako da se nazovemo. Mi smo ''mala klinika za ovisnost o vjetru'' a naša terapija se bazira na onoj dobroj staroj poslovici da se klin klinom izbija, ugrađujući još više vjetra u Vaše jedriličarske kosti što više i češće.

M&M SPORT predstavlja Vam malo ozbiljnije adrenalinsku terapiju: JEDRENJE NA SUHOM, kroz slijedeće proizvode iz naše micro manufakture:
 
SURF KART - land sailing / kite buggying
ULTIMATE DRY-SAIL RIDE / NO LIMITS

surfkart-naslovna.jpgOva sjedeća vozila za jedrenje na suhom koriste windsurfing jedra čime se postiže univerzalnost po sustavu 'jedan za sve'. Da bi se proširila upotrebljivost vozila, njihova koncepcija je isto tako prilagođena i za upotrebu kite-a za dosta popularan sport u svijetu tkz. kite-buggying.
SURF KART je hybrid vozilo za landsailing klase V te kite-buggying, domaće custom izrade čija se koncepcija bazira na tri kotača, Y čeličnoj konstukciji na koju je ovješeno udobno sjedalo, prednjem upravljačkom dijelu gdje se smjerom upravlja nogama te nosaču jedrilja koje podsjeća na klasično jedrenje, ali sa upotrebom windsurfing jedra i sustavom škota jedrilja preko kolotura. Standardno jedro je 2,5 – 3,5m2.
SURF KART je ekstremni adrenalinski proizvod kojemu krajnja brzina ovisi samo o vjetru i vještini vozača / jedriličara. Velika prednost ovog proizvoda je iznimna jednostavnost upotrebe vozila čak i za totalne laike koji do sada nisu imali prilike susretati se sa jedrenjem uopće.
saznajte više o SURF KARTu
saznajte više o KITE BUGGYu


TERRA SURF - windskateboarding
ANYTIME & EVERYWHERE 

terrasurf-naslovna.jpgKoncepcija TERRA SURFa je bazirana na tri kotača koja sadrži čelične traverse sa paralelogramskim sustavom upravljanja te deck sa antislip površinom na koju je učvršćena starplate baza windsurf jedrilja. Kvadratura jedrilja preporučena je prema snazi vjetra no najčešće se koriste jedra 4,5m2 – 6,0m2.
TERRA SURFom se upravlja zatvaranjem i otvaranjem jedrilja te naginjanjem deck-a na unutarnju ili vanjsku stranu. TERRA SURF je izvrsna nadopuna i suhi trening za windsurfing u zimskim danima kad je voda prehladna.
saznajte više o TERRA SURFu


FREE WING - skatesailing
JEDRENJE NA ROLAMA? MOGUĆE! 

freewing-naslovna.jpgFREE WING je varijanta simetričnog slobodnog krila koje koristi aerodinamiku windsurfing jedra gdje se smjer kretanja određuje rolama, a brzina postavom jedra u odnosu na vjetar, pritom samo lagano se oslanjajući malim kljunom – fusem na jednu od rola. Jednostavnost okreta u i niz vjetar omogućava da se najmanje spretni u jedrenju te početnici vrlo lako snalaze i napreduju. Male dimenzije i vrlo jednostavan transport prednost su ovakvog načina jedrenja. Primjerene kvadrature jedra so od 1 do 3m2. S obzirom na to da je jedro slobodno i nema čvrstog spoja sa tijelom ili rolama, u slučaju opasnosti se lako odbaci te stoga u segmentu jedrenja na suhom predstavlja najsigurniji proizvod kojemu predviđamo iznimnu budućnost.
saznajte više o FREE WINGu

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 21 - 26 od 26

Društvo
športske
rekreacije
''DINAMIKA NOVA''


TEČAJEVI BIODINAMIKE
tenis_logo_i_znak.jpg 


ŠKOLA TENISA
 

pict0008.jpg


 
pict0009.jpg

Kite Buggy
 Surf Kart
 
 

Prijateljilogo_tri_strijele.jpg

SURF KLUB ''TRI STRIJELE''


slide1.jpg
 


barsarbanner.jpg
 

Newsletter

Ako ostavite svoje ime i e-mail adresu, sve važne obavijesti o SurfKart produktima, događanjima i akcijama dobiti ćete svaki puta direktno e-mailom.
Napomena: Vaši podaci neće biti korišteni u bilo koje druge svrhe osim za ovaj newsletter


Ankete

Koji produkt Vas najviše zanima?