Skip to content
DSHB SPEED
Nedjelja, 20 Veljača 2011
dshb_speed_006.jpg
Za prave sladokusce-ljubitelje velikih brzina i iskusne rider-e napravili smo vrhunsku jurilicu kojom ćemo napadati magičnu granicu od 50ČV brzine. Šta reći o samom board-u no : dužina 120CM, širina 38CM, kotači 20CM, težina 7,5KG. Preporuka je za jedrilje do 4,5M2 - 5,5M2. Cijena: 350EUR.
 
URBAN SURFER
Nedjelja, 13 Veljača 2011
pict0003.jpg
Dragi naši surferi, nakon vaših brojnih upita za jeftinijim verzijama board-ova, napravili smo jedan takav board URBAN SURFER koji svojim voznim osobinama vrlo malo zaostaje za natjecateljskom verzijom DSHB (300EUR)  a cijena mu je više nego povoljna 168EUR.  Dužina board-a je 850mm x širina 210mm, kotači 84mm sa speed lagerima a težina je svega 2,5kg. Preporuka je da ovaj board koriste surferi težine do 75kg sa barem malo osnovnog znanja surfanja i rig-om 4,5m2. 
 
DSHB ONE DESIGN TEST DAY
Ponedjeljak, 15 Studeni 2010
Što više reći nego: prekrasan jesenji dan, toplo, vjetrovito i hrpa raspoloženih test dry-surfera. Osmjesi i zadovoljstvo na njihovim licima govore o uspješnosti koncepcije DSHB.

 
DSHB ONE DESIGN PRODUCTION CLASS
Ponedjeljak, 08 Studeni 2010

thumb_pict0008.jpgOvim putem objavljujemo da su iz produkcije izašli DSHB ONE DESIGN PRODUCTION CLASS board-ovi , toliko željno očekivana natjecateljska klasa za Dirt-windsurfing ( podloga asfalt ).
Ova klasa board-ova namijenjena je rekreativnom a i pogotovu natjecateljskom stojećem jedrenju na suhom uz upotrebu windsurfing rig-ova do max.5,5m2. Dosadašnje iskustvo odredilo je i sve vrhunske karakteristike koje pruža ovaj board. Sve test vozače iznenadila je iznimna brzina i upravljivost koju pruža ovaj board. Konstrukcija je sačinjena od robustnog plastificiranog čeličnog okvira na koji su ovješeni EOLO DB 1 osovina 380mm sa PU kotačima 125mm (abec 5 lageri) te ROCES multipy deck i Gaastra zglob za prihvat rig-a. Dimenzije board-a su 110x38cm sa deckom dimenzija 79x19cm. Težina board-a je 6 kg. Dimenzije, težina i stabilnost osovina kod agresivnih okreta omogućavaju vrhunski užitak svih oblika slalom vožnje (downwind slalom, slalom osmica, paralel slalom, speed). Produkcija board-ova je počela te se zainteresirani surferi mole da svoje eventualne narudžbe upute na vrijeme jer je rok izrade/isporuke 15 dana . Cijena boardova iznosi 300 EUR.

Svakim naručenim board-om stječe se pravo natjecanja u ovoj produkcijskoj klasi DSHB ONE DESIGN sa odgovarajučim rednim brojem npr. DSHB-CRO-1. Regate pod ovom klasom produžiti će natjecateljsku surfersku sezonu u urbanim gradskim uvjetima a sam užitak vožnje dovoljan je razlog za akciju.Slike DSHB ONE DESIGN možete pogledati u našoj galeriji.
 
URBAN KITER
Ponedjeljak, 08 Studeni 2010

pict0009.jpgPojavom sve većeg broja kajt surfera u urbanim sredinama povećala se i potražnja za napravama koje će rasplamsati već ionako uzavrele strasti. Kako u masu urbanih sredina nema vodenih površina , tvrtka M&M Sport još jednom pokazuje da se i na drugim medijima osim vode može predivno kajtati. U ovom slučaju to su asfaltne površine malih dimenzija 50x20m, a za takve površine Vam ponosno predstavljamo novi proizvod pod imenom URBAN KITER, mali kite buggy dimenzija 110x90cm i težine 6,9kg za upotrebu sa traction kajtovima do 3m2. Mali kotač čvrste konstrukcije od ABS-a i PU-a sa implementiranim lagerima Abec 5 pružiće Vam velike brzine , upravljivost te agresivnost vožnje. Proizvod je namijenjen kako odraslima tako i djeci kajterima . Male dimenzije i jednostavan transport velika su prednost ovog malog buggy-a.  Cijena buggy-a iznosi 330 EUR.

 
SHORT KITE BUGGY SESSION
Petak, 11 Lipanj 2010

Vrlo toplo vrijeme, najava nekakve termike ponukali su nas na prvi kratki kite buggy session na Jarunu. Refulasti vjetar donio nam je sasvim dovoljan osjećaj da vidimo kako ''stvar'' funkcionira na maloj površini i uz 5-6 čvorova vjetra sa training kite-om 3m2. Nadamo se uskoro boljim ljetnim olujnim navalama vjetra kada ćemo ''stvar'' isprobati u malo jačim uvjetima. Do tada , za zabavu Vam pružamo mali video.

 
 
BEAT OF LIFE
Srijeda, 31 Ožujak 2010
Kako nas je Eol s početkom proljeća počastio vjetrom tako sve više ima onih koji žele osjetiti naš ritam života . Osjetite BEAT OF LIFE i uživajte u dirt windsurfingu.  JEEEAAAHHHHH...


 
ZAGREB UNDERGROUND DRY SAILING RACE 2010
Utorak, 23 Ožujak 2010
Teško je riječima opisati ovaj vikend ..... Eol nam je podario pravi mali festival vjetra i probudio zagrebačku surfersku underground scenu iz dugog zimskog sna. Jugozapadnjak je zapuhao hrabro i snažno pa su najodvažniji krenuli u ranim subotnjim jutarnjim satima pokazati svoje majstorije na vodi Jaruna. Kako to zagrebačkoj surferskoj ''gerili'' to nije bilo dosta , spontano se dogovorio noćni session i trening jedrenja na suhom pred nedjeljno natjecanje na parkingu stadiona Dinamo. Bio je to pravi mali festival noćnog terra surfing-a i surf karting-a  koji se ujedno pretvorio u spontanu proslavu prvog dana proljeća i propovijedanje surfanja do ranih jutarnjih sati. Nedjeljno jutro donijelo je, onima koji su ''preživjeli'' , puno novog uzbuđenja uz povremeno brutalan jugozapadnjak . Još jednom su najizdržljiviji pokazali svoje pravo umijeće na prvom Zagreb Underground Dry Sailing Race-u 2010 a pobjede u kategoriji seniora i juniora odnijeli su Davor Šarić i Filip Regvat Vic.
Tijekom ovog antologijskog vikenda mnoštvo prolaznika, posjetitelja i prijatelja pokazalo je velik interes za jedrenje, surfanje i predstavljena vozila.
Spontana organizacija i podrška Surf Kluba Tri Strijele, Surfkart.com-a i WSurf.net-a omogućila je ovaj predivan vikend pa se nadamo da će nas ubrzo vjetar ponovo svojom snagom počastiti i dati nam prilike za još ovakvih druženja.
Kako je to bilo za ovaj vikend , pokazat će nam mali video.

 
DADIN DSHB ZIMSKI DAN
Subota, 19 Prosinac 2009
Čak i u ove zimske vrlo hladne dane pri temperaturi 0'C, uvjetima oblačnog i maglovitog vremena pri vjetru brzine 5-6 čv , naš odani team-rider Davor Šarić još jednom je pokazao da se i u ovakvim uvjetima može uživati i trenirati na nedavno prezentiranom DSHB-u. Čak se i mjesto gdje se održala vožnja; parkiralište Stadiona NK Dinamo-Zagreb, pokazalo kao jedan od boljih gradskih , urbanih poligona udaljenih samo 2km od središta grada.  Uživajte s nama gledajući ovaj mali video uradak. 


 
DHSB - Dry Surfing Hybrid Board
Utorak, 24 Studeni 2009

Nakon malo duže stanke ponosno objavljujemo završni proizvod u segmentu stojećeg jedrenja na suhom pod nazivom: DSHB - Dry Surfing Hybrid Board.

dshb-novost.jpg


Ovaj je proizvod kao i do sada custom made a nastao je kao rezime svih dosadašnjih sugestija naših test-team vozača-jedriličara. Za razliku od dosadašnjih modela ovaj proizvod uvelike odskače u kvaliteti izrade, primjeni kvalitetnijih materijala te u proširenoj funkciji za periode bez vjetra kada koristimo DSHB kao klasičan kick-board te kao trening spravu za vježbu carving-a (okreta).

Opširnije >>>

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 11 - 20 od 26

Društvo
športske
rekreacije
''DINAMIKA NOVA''


TEČAJEVI BIODINAMIKE
tenis_logo_i_znak.jpg 


ŠKOLA TENISA
 

pict0008.jpg


 
pict0009.jpg

Kite Buggy
 Surf Kart
 
 

Prijateljilogo_tri_strijele.jpg

SURF KLUB ''TRI STRIJELE''


slide1.jpg
 


barsarbanner.jpg
 

Newsletter

Ako ostavite svoje ime i e-mail adresu, sve važne obavijesti o SurfKart produktima, događanjima i akcijama dobiti ćete svaki puta direktno e-mailom.
Napomena: Vaši podaci neće biti korišteni u bilo koje druge svrhe osim za ovaj newsletter


Ankete

Koji produkt Vas najviše zanima?