Skip to content
PREZENTACIJA NA ZAGREB ADVENTURE FESTIVALU 2
Ponedjeljak, 06 Svibanj 2013

Evo malog video hinta sa prezentacije SURFKART- Programa jedrenja na suhom na Zagreb Adventure Festivalu 2 održanom 04.&05.05.2013 na ŠRC Jarun.

 
OSNOVNE TEHNIKE KITEBUGGYING-A
Četvrtak, 31 Siječanj 2013
Da bi Vam malo približili uvid u način funkcioniranja kitebuggying-a u nastavku je mali video koji vrlo slikovito objašnjava tehniku vožnje kite buggy-a i simultano upravljanje power kite-om . Ovaj video uradak dobra je osnova i uvod u praktičan rad .

 
HOW TO KITE: LANDBOARDING & BUGGYING
Petak, 25 Siječanj 2013
Za pripremu nadolazećeg proljetnog dijela sezone prilažemo 2 video uradka o tome kako početi sa kite landboarding-om i buggying-om. Praktični dio slijedi uskoro za zainteresirane čim nam vrijeme dopusti. 
OFFROAD KITE BUGGY
Četvrtak, 24 Siječanj 2013
Nakon duže stanke evo nas opet sa zanimljivim video uradkom za koji vjerujemo da će Vam rasplamsati zimski usnule surfersko-kajterske strasti i pripremati Vas polako na nastavak u nadolazeće proljeće. Vidimo se uskoro čim malo zatopli i prosuši se tlo .


 
WHEELCHAIR KITING
Utorak, 20 Ožujak 2012
Za naše drage prijatelje u kolicima i buduće jedriličare - osobe sa posebnim potrebama evo malog prikaza kako se može kajtati na suhom u kolicima s napomenom kako uvijek postoji riješenje da se može upražnjavati ovakav sport bez obzira na fizička ograničenja.

 
SUHOJEDRILIČARSKA RADIONICA 17.&18.03.2012.
Ponedjeljak, 19 Ožujak 2012
Ovim predivnim vikendom 17.&18.03.2012. na travnatim površinama ŠRC Jarun započele su radionice jedrenja i kajtanja na suhom. Puno upita te solidan odaziv 5 novih jedriličara dobar su pokazatelj za početak sezone. Eol nas je počastio vjetrom u rasponu od 7 -18 čvorova kojeg smo naravno maksimalno iskoristili. Mali video uradak će biti nadamo se dovoljan poticaj da nam se uskoro pridružite na vikend radionicama. Zovite nas i rezervirajte svoj termin... 
BLOKART RACING
Srijeda, 11 Siječanj 2012
Dragi budući suhojedriličari, evo kako to izgleda na Blokart natjecanjima. Puno brzine i adrenalina koji su nadamo se dovoljan poticaj da nam se u skoroj budućnosti pridružite!


 
PRVI JESENSKI TRENING KLASE BLOKART
Nedjelja, 16 Listopad 2011
Nedjelja, jesensko sunce, 6 čvorova vjetra i 4 jedriličara bili su dostatni za prvi službeni trening klase BLOKART. Oduševljenje i navale adrenalina sa povečanjem brzine osjetile su se kroz cijeli trening slalom osmice na stazi dužine cca 100m s okretima u vjetar (tack-ovi) oko rasvjetnih stupova. S obzirom da naša sezona tek počinje pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže.


 
BLOKART PREZENTACIJA
Petak, 16 Rujan 2011
Subota 19.09.2011. , predivan dan , Festival sporta i proslava 20.godina HOO-a te napokon data mogućnost prezentacije i testiranja nove suhojedriličarske ''zvijeri'' BLOKARTA. Zadovoljstvo i oduševljenje izgledom, agilnošću i perfomansama Blokarta nije sakrivano jer naprava je stvarno FORMULA 1. Nadamo se uskoro pravim testovima i treninzima što ćemo naknadno objaviti.

 
URBAN KITER CONCEPT
Subota, 07 Svibanj 2011
Napokon su obavljena prva testiranja URBAN KITER CONCEPT-a i može se reći da su prošla izvrsno. Kombinacija traction kite-a 3m2 bez linija spojenog direktno na XXL bar od 85cm te micro kite buggy-a sa kotačima 200mm pokazala se dobitnom. Upotrebljivost na vrlo malim  urbanim prostorima te jednostavnost upotrebe glavne su odlike ovog koncepta za kojeg smatramo da bi mogao postati nova zanimacija za urbane kajtere. Jednostavnost upotrebe prikazana je i na slijedećim video klipovima: 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 10 od 26

Društvo
športske
rekreacije
''DINAMIKA NOVA''


TEČAJEVI BIODINAMIKE
tenis_logo_i_znak.jpg 


ŠKOLA TENISA
 

pict0008.jpg


 
pict0009.jpg

Kite Buggy
 Surf Kart
 
 

Prijateljilogo_tri_strijele.jpg

SURF KLUB ''TRI STRIJELE''


slide1.jpg
 


barsarbanner.jpg
 

Newsletter

Ako ostavite svoje ime i e-mail adresu, sve važne obavijesti o SurfKart produktima, događanjima i akcijama dobiti ćete svaki puta direktno e-mailom.
Napomena: Vaši podaci neće biti korišteni u bilo koje druge svrhe osim za ovaj newsletter


Ankete

Koji produkt Vas najviše zanima?